NeoHouse AB grundades 2001 och är ett utvecklingsbolag med inriktning på affärsutveckling och konceptframtagning. Vårt huvudsakliga fokus är att ta fram och bygga högkvalitativa utbildningar inom området digital kommunikation.

Vi arbetar även med omvärlds- och trendanalys. Genom ett nätverk av externa konsulter kan vi  erbjuda företag och organisationer events, kurser och workshops som stöd för förändringsarbete.

VD för NeoHouse AB Elisabeth Tegner har lång erfarenhet av att konceptutveckla och bygga upp nya utbildningar inom området interaktiva medier (specialitet datorspelsutveckling) och digital kommunikation. Vi arbetar även med omvärlds- och trendanalys, och kan erbjuda tjänster inom digital kommunikation.

Tillsammans med ChangeMaker AB har NeoHouse framgångsrikt byggt upp och drivit en rad utbildningar inom yrkeshögskoleområdet (KY/YH). Redan 2001 startade datorspelsutbildningen “Kreativ Programmering och Animering, 80KYP”. “Spelproduktion och projektledning inom upplevelseindustrin, 90KYP” (Gamemaker Arvika) under 2003-2009, sedan 3D-animation och Level design – kvalificerad påbyggnadsutbildning, 60KYP” (The Garden i Tumba) 2006-2009 och senast den nu välrenommerade spelutbildningen Futuregames, (90YHP) först placerad i Berghs lokaler på Sveavägen, numera på Åsögatan i Stockholm.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vår verksamhet!